vertiberry.com review: is vertiberry.com betrouwbaar? (2024)

  • Vertel jouw Verhaal
  • nl

    • Deutsch
    • English
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本
    • Nederlands
    • Português
    • Romanian
    • Russian
    • 繁体中文
    • Ukrainian
    • 简体中文

  • nl

    • Deutsch
    • English
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本
    • Nederlands
    • Português
    • Romanian
    • Russian
    • 繁体中文
    • Ukrainian
    • 简体中文
    • Vertel jouw Verhaal

    vertiberry.com betrouwbaar?Bezoek de site

    Is vertiberry.com betrouwbaar?

    We tonen oudere gegevens omdat de site momenteel niet beschikbaar is (foutmelding 503)

    Warning

    This website hasn't been scanned in more than 30 days ago. Press the button to get a real time update.

    vertiberry.com review: wat is jouw gevoel bij vertiberry.com?

    Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen?

    vertiberry.com heeft een gemiddelde vertrouwensscore. Waarom?

    We denken dat vertiberry.com een betrouwbare website is. De trust score is redelijk. We hebben de website geanalyseerd en zijn voor vertiberry.com review tot een trust score van 77% gekomen. Deze review score wordt gegeven aan websites met een gemiddeld tot laag risico. Onze review score is gebaseerd op informatie die we op het internet hebben kunnen verzamelen. We kijken waar de website gehost wordt, waar de domeinnaam geregistreerd is, welke technologieën gebruikt worden en 37 andere feiten. Aangezien de review van vertiberry.com automatisch gebeurt, kunnen we niet garanderen dat de beoordeling perfect is. Wij raden je altijd aan om handmatig nieuwe websites te controleren waar je van plan bent te winkelen of je persoonlijke gegevens achter te laten.

    Positieve Resultaten

    We hebben een geldig SSL-certificaat gevonden

    DNSFilter labelt deze site als veilig

    Negatieve Resultaten

    De identiteit op WHOIS van de eigenaar van de website wordt verborgen middels een betaaldienst

    De Tranco-rang (hoeveel verkeer) is vrij laag

    De inhoud van de site kon niet worden geanalyseerd

    TOON GEDETAILLEERDE ANALYSE

    Klantervaringen van vertiberry.com

    Beoordeel als eerste [webshopname]

    Er zijn nog geen reviews voor [webshopname] op scamadviser.com.

    Totaal aantal recensies: 0Gemiddelde score: 0 sterrenLees Meer

    Advertorials

    Full Stack Developer Wanted

    vertiberry.com review: is vertiberry.com betrouwbaar? (3)

    Are you a creative Full Stack Developer who thrives on challenges and takes pride in delivering exceptional results? Join our dynamic and growing internet company where your skills will shine. With a minimum of a bachelor's level education, at least 5 years of relevant experience, and a strong command of HTML5, CSS, and JavaScript, you'll fit right in. Experience with React, VueJS, or Laravel is a plus. Excellent English communication skills and a curious mindset are essential. Enjoy a competitive salary, retirement plan, remote work flexibility, and opportunities for professional growth in an international community. Join us and grow with our innovative team!

    Contact Us

    Download the ScamAdviser App & Browser Extensions

    vertiberry.com review: is vertiberry.com betrouwbaar? (4)

    Avoid online scams effortlessly with ScamAdviser! Our free app, available in beta for Android and iOS, and browser extensions for Google Chrome, Microsoft Edge, and Safari, provide real-time alerts to help you determine if a website is legitimate or a scam. Install ScamAdviser on multiple devices, including those of your family and friends, to ensure everyone's online safety.

    Reviews vertiberry.com

    Bedrijfsbeoordeling

    De identiteit van de eigenaar van de website is verborgen. Dit kan om een geldige reden worden gedaan. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat spammers deze informatie gebruiken om eigenaren van websites te e-mailen. Helaas is ook de identificatie van de eigenaar moeilijk. Wij geven er de voorkeur aan als de website zijn ware identiteit laat zien. Websites die hun contactgegevens niet tonen, geven we daarom een iets lagere score.

    Webshop Beoordeling

    De Tranco-rangorde van deze website is laag. Dit kan als laag worden beschouwd in relatie tot andere websites in het land van herkomst. Als je denkt dat deze website erg populair moet zijn, investeer dan extra tijd in het onderzoeken van het bedrijf, want dit is verdacht. Voor een kleinere of startende website kan een lage ranking als normaal worden beschouwd.

    We hebben geprobeerd de inhoud van de website te analyseren. Dit is ons echter niet gelukt. Dit kan meerdere oorzaken hebben. De site was tijdelijk niet toegankelijk, heeft geen informatie of blokeert onze pogingen. We analyseren meer dan 2 miljoen sites op deze wijze iedere maand. HEt is dan ook ons advies de site goed te controleren voordat je tot een aankoop overgaat.

    Technische beoordeling

    We hebben een SSL-certificaat geïdentificeerd, wat betekent dat de gegevens die worden gedeeld tussen uw browser en de website gecodeerd zijn en niet door anderen kunnen worden gelezen. SSL-certificaten worden altijd gebruikt door betrouwbare en veilige websites. Helaas gebruiken oplichters ook steeds vaker (gratis) SSL-certificaten, dus het is geen garantie dat u een betrouwbare website bezoekt.

    Feiten over vertiberry.com

    Feiten

    Domein leeftijd

    over 1 jaar

    Whois gegevens

    hidden

    Bedrijfsdata

    Organisatie

    Domains By Proxy, LLC

    Eigenaar

    Registration Private

    Adres

    DomainsByProxy.com, 2155 E Warner Rd 85284 Tempe Arizona

    Land

    US

    Telefoon

    +1.4806242599

    Email

    select contact domain holder link at https://www.godaddy.com/whois/results.aspx?domain=vertiberry.com

    Website data

    Website

    vertiberry.com

    Doorverwijzing van website

    www.urbanharvest.eu

    Titel

    Vertical Farming Solutions For Strawberries

    Omschrijving

    Grow Tasty Strawberries With Our Multilayer Vertical Farming Solutions For Professional Strawberry Growers, With or Without Daylight.

    Domein leeftijd

    over 1 jaar

    Website Snelheid

    Very Fast

    Geldigheid SSL certificaat

    valid

    SSL certificaat type

    Low - Domain Validated Certificates (DV SSL)

    SSL uitgever

    cPanel, Inc.

    Whois registratie datum

    2022-09-06

    Whois datum laatste update

    2023-09-07

    Whois vernieuwingsdatum

    2024-09-06

    Eigenaar

    Organisatie

    Domains By Proxy, LLC

    Straat

    DomainsByProxy.com, 2155 E Warner Rd 85284 Tempe Arizona

    Land

    US

    Telephone

    +1.4806242599

    Email

    select contact domain holder link at https://www.godaddy.com/whois/results.aspx?domain=vertiberry.com

    Administrator

    Naam

    Registration Private

    Organisatie

    Domains By Proxy, LLC

    Straat

    DomainsByProxy.com, 2155 E Warner Rd 85284 Tempe Arizona

    Land

    US

    Telephone

    +1.4806242599

    Email

    select contact domain holder link at https://www.godaddy.com/whois/results.aspx?domain=vertiberry.com

    Technisch contactpersoon

    Naam

    Registration Private

    Organisatie

    Domains By Proxy, LLC

    Straat

    DomainsByProxy.com, 2155 E Warner Rd 85284 Tempe Arizona

    Land

    US

    Telephone

    +1.4806242599

    Email

    select contact domain holder link at https://www.godaddy.com/whois/results.aspx?domain=vertiberry.com

    Server

    ISP

    Cldin B.V.

    Land

    NL

    Registrar

    Naam

    GoDaddy.com, LLC

    IANA ID

    146

    registrar website

    https://www.godaddy.com

    Email

    abuse@godaddy.com

    Telefoon

    +1.4806242505

    Naam van de server

    IP

    185.87.187.182


    HTTP status

    200


    Doel

    christina.neostrada.nl.

    IP

    172.104.143.74

    Land

    DE


    Doel

    lisa.neostrada.nl.

    IP

    66.228.38.167

    Land

    US


    Doel

    sandra.neostrada.nl.

    IP

    85.17.199.26

    Land

    NL


    Gerelateerde domeinen

    Klik hier om te zien welke domeinen op de zelfde server worden gehost als vertiberry.com.

    Powered byDomain Crawler

    Is dit jouw website?

    Indien je de eigenaar bent van deze site, kan je gratis je bedrijfsgegevens en beoordelingen beheren.

    Claim Website

    Over dit rapport

    De review is doorzocht 6 keer opgezocht.

    First analyzed: 2022-11-11 18:03:13.Laatste Update: 2023-11-27 04:06:36

    Populaire verhalen

    Hoe herken je een scamwebsite?

    Naarmate de invloed van het internet toeneemt, neemt ook de prevalentie van online oplichting toe. Er zijn oplichters die allerlei soorten beweringen doen om slachtoffers online in de val te lokken - van valse investeringsmogelijkheden tot online winkels - en het internet stelt hen in staat om vanuit elk deel van de wereld anoniem te opereren. Het herkennen van online oplichting is een belangrijke vaardigheid, omdat de virtuele wereld steeds meer deel uitmaakt van elk facet van ons leven. De onderstaande tips helpen je de tekenen te herkennen die erop kunnen wijzen dat een website een zwendel kan zijn.Gezond verstand: Te mooi om waar te zijnAls je online op zoek gaat naar goederen, kan een geweldige deal heel aanlokkelijk zijn. Een Gucci tas of een nieuwe iPhone voor de helft van de prijs? Wie zou zo'n deal niet willen? Oplichters weten dit ook en proberen er misbruik van te maken.Als een online deal te mooi lijkt om waar te zijn, denk dan twee keer na en controleer alles dubbel. De makkelijkste manier om dit te doen is door hetzelfde product te bekijken op concurrerende websites (die je vertrouwt). Als het prijsverschil enorm is, is het misschien beter om de rest van de website te controleren.Bekijk de links naar sociale mediaSociale media vormen tegenwoordig een belangrijk onderdeel van e-commercebedrijven en consumenten verwachten vaak dat online winkels aanwezig zijn op sociale media. Oplichters weten dit en plaatsen vaak logo's van sociale mediasites op hun websites. Krabben onder

    Lees verder
    Hoe krijg ik geld terug van een scammer?

    Dus het ergste is gebeurd - je realiseert je dat je te snel je geld hebt gegeven en dat de site die je hebt gebruikt een scam was - wat nu? Ten eerste, wanhoop niet!!!Als je denkt dat je bent opgelicht, is het eerste wat je moet doen als je een probleem hebt gewoon je geld terugvragen. Dit is de eerste en makkelijkste stap om te bepalen of je te maken hebt met een echt bedrijf of met oplichters. Helaas is je geld terugkrijgen van een oplichter niet zo eenvoudig als het gewoon vragen.Als je inderdaad te maken hebt met oplichters, varieert de procedure (en de kans) om je geld terug te krijgen afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt.PayPalDebetkaart/CreditkaartOverschrijvingOverschrijvingGoogle BetalenBitcoinPayPalAls je PayPal hebt gebruikt, heb je een grote kans dat je je geld terugkrijgt als je bent opgelicht. Op hun website kun je binnen 180 kalenderdagen na je aankoop een geschil indienen.Voorwaarden om een geschil in te dienen:De eenvoudigste situatie is dat je bij een online winkel hebt besteld en dat het niet is aangekomen. In dit geval is dit wat PayPal stelt: "Als je bestelling nooit aankomt en de verkoper geen bewijs van verzending of levering kan overleggen, krijg je je geld volledig terug. Zo simpel is het."De oplichter heeft je een heel ander artikel gestuurd. Je hebt bijvoorbeeld een PlayStation 4 besteld, maar in plaats daarvan alleen een Playstation-controller ontvangen.De staat van het

    Lees verder

    Website meldingen

    Hoe Evs en edelmetalen worden gebruikt om mensen op te lichten

    VirilTonic24.com beoordeling: Is het oplichterij?

    Is Trochage.com veilig of een scam?

    Read more

    Hulp en informatie

    OplichtingswaarschuwingenMeer informatie over oplichtingBetrouwbare websitesAdvies voor bedrijvenGlobal Scam Country Guide

    Alles zien

    Scam trends

    Bent u kwetsbaar voor zwendel met valse kredieten?

    Oplichters van bankimitaties te slim af zijn

    Cupido of oplichter? Kan je online lover je echt leren investeren?

    Read more

    Schrijf je in vooronze nieuwsbrief

    Thank you!

    vertiberry.com review: is vertiberry.com betrouwbaar? (2024)

    References

    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Van Hayes

    Last Updated:

    Views: 5237

    Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

    Reviews: 85% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Van Hayes

    Birthday: 1994-06-07

    Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

    Phone: +512425013758

    Job: National Farming Director

    Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

    Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.